tisdag 26 januari 2010

Dan före D-day

Imorgon bär det av! Har vi packat? Nej. Okej, Jennie har packat, Ina har inte packat. Som det ska va. Men det är på god väg, så ingen panik här inte.

För tillfället sitter vi båda i den stora metropolen Lålby (word påstår att Lålby inte finns, men här sitter vi) på ABC på varsitt limsaglas. Känner oss som två stadsdajjor med laptopen här bland bönderna. Här har vi införskaffat de sista förnödenheterna, 1-liters minigrip påsar! Så nu är vi redo för flygresan.

Flygresan.. Största problemet har varit, och är, handbagaget. 8 kg måste vi klara oss med. Roligt att man någon gång önskar att man själv väger mer än vad man egentligen gör då man står på vågen. Dock är det bara att inse fakta, elektroniska prylar väger för mycket. Det var bättre förr.

Folk frågar vad vi ska göra i fem månader, var vi ska jobba, var vi ska bo. Sanningen är ju den, att vi ännu inte har svar på någon av frågorna. Men vi har en plan. Planen är att planera imorgon natt då vi måste spendera alltför många timmar på Helsingfors flygplats. Vi kommer att landa i Helsingfors 22:40, och först 08:15 lyfter planet vidare därifrån. Men med gratis Internet (läs: Facebook) kommer vi nog att klara oss. Och ni lär även få ta del av ännu ett blogginlägg då.

Word känner förresten inte heller till Facebook. Det är såå 2009.

1 kommentar: